WreppieS

Grazing momenten nemen toe, maar de frituurpan wordt steeds minder gebruikt en met goede reden. Er wordt steeds meer gelet op vetgehalte, "eerlijke" kwaliteit en uitstraling.Excellent Foodproducts BV gaat daarom terug naar de basis met meer smaak en een lager vetpercentage. Met dit in ons achterhoofd hebben wij Wrapsnacks ontwikkeld met een flens die direct dichtschroeit, waardoor er ca 30% minder vet in het eindproduct zit, zoals bij de kaaskrakertjes.

Tevens is er meer behoefte aan snack's, die "snel"op de grill of in de oven kunnen worden bereid. Wij ontwikkelden hiervoor o.a. de Tosti Wraps. ook wel Calzone Wraps genoemd. Door bereiding/verwarming op de (contact)grill, tosti-ijzer​ of oven ruiken en smaken de Wrapsnacks alsof deze zojuist in eigen keuken zijn bereid. Tevens zijn ze minder vet en voller van smaak.

WreppieS.

De 6 smaken "WreppieS", Salsa Pulled Chicken, Chili Beef, Chicken Kebab, Sour Cream, Salmon and Tuna Fisch sweetchicken en kipkebab, zijn ca.120 gram per stuk en snel te verwarmen op contactgrill, grill in oven en magnetron. Lekker als tweehaps-snack op bijv,.een snackschaal of als tussendoortje.

Goed te combineren met diverse snacksauzen.

Tosti wraps / Calzone Wrap

Deze, kant en klaar, dubbelgevouwen Wrap Tortilla zijn gevuld met een Sweet Chicken of Kipshoarma vulling bereid van goede kwaliteit dijbeenvlees. Deze producten kunnen worden verwarmd op de (contact)grill, tosti-ijzer of in de oven. Tevens hebben deze procten een korte bereidingstijd.

Op contactgrill of tosti-ijzer zijn de producten in ca 2,5 minuten verwarmd/bereid en klaar voor consumptie.